IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изградим „дига“ за дълготрайно червило?

2 май 2016 13 00

Нова техника в помощ на красотата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Всички знаем какво представлява издигането на дига около река. Това е наслагването на многобройни торби с пясък и изграждането на изкуствена бариера, с която се предотвратява излизането на водата от коритото.

Вдъхновени от техниката, гримьори налагат и използват нова майсторска идея, с която да си осигурим дълготрайност на червилото.

Самата техника не е нова, но набира особено голяма популярност в момента, в който гримьорът на Ким Кардашян представи техниката със снимки.

Към настоящия момент, заклети фенове на козметичната индустрия прилагат същия метод и за дълготрайност на грима на очите.

Как се прави?

Нанесете хидратиращ крем, фон дьо тен и коректор както всеки път. След като разнесете равномерно, потопете края на гъба за грим в бяла пудра и смело нанесете под границата на устните ви.

Завършете грима, поставете молив за уста и червило, след което леко почистете пудрата, но не я премахвайте абсолютно напълно.

Вие бихте ли изпробвали подобна техника?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари