IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да си направим френски маникюр?

27 април 2016 13 20

Лесни трикове за съвършен резултат

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Тенденциите при маникюра всеки сезон разнообразяват ежедневието ни. Радвахме се еднакво много на металните отблясъци, перлените нюанси, пастелните цветове и наситените неони.

Колкото и да се придържаме към всичко модерно, не можем да отречем, че има някои утвърдени класики, които отиват на всичките ни дрехи и силуети, без значение в кой стил са те.

Една от тях е френският маникюр. Комбинацията с бяла лента и нежни цветове подчертава женствената ни същност и ни кара да се чувстваме като истински принцеси.

Разбира се, постигането на красив маникюр в този стил никак не е лесно, тъй като изисква много повече от старателно нанасяне на един цвят.

Бялата лентичка в края на ноктите всъщност далеч не е толкова сложна задача, колкото изглежда.

За да бъдем максимално полезни, представяме за вас изпробваните и работещи съвети, с които да се сдобием с красив френски маникюр.

1. Можете да използвате нежнорозово или телесен цвят за основа.

2. Нанесете тънка линия от горната част на нокътя до долната. Попълнете внимателно от двете ѝ страни.

3. Изчакайте първият слой да изсъхне, преди да нанесете втори.

4. След като вече сте направили основата, изрежете малко парче картон във формата на диамант. Сложете го върху нокътя и лакирайте с бяло лентата, която остава отвън. Имайте предвид, че задължително основата трябва да е напълно суха, защото иначе ще я съсипете.

5. Нанесете топ лак, за да запечатате цвета и да осигурите дълготрайност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари