IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красивата кожа е най-сексапилната дреха

27 април 2016 07 35

Как да се погрижим за кожата?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Лятото е на месец разстояние и сигурно вече нямате търпение живакът да надвиши 25 градуса, да сложите късите панталонки, да бъдете още по-секси в новата си рокля или туника с презрамки.

Каквото и да правите обаче, ако кожата Ви не изглежда достатъчно красива и жизнена, няма да бъдете така зашеметяващи, както Ви се иска. Затова имате един месец време, в което да превърнете кожата си в най-сексапилната дреха за лятото.

Как? Запомнете две неща – ексфолиране и хидратация. Ако вече имате любим скраб и хидратиращ крем за ръце и тяло, не се колебайте и започнете да ги използвате още днес.

Ако обаче искате да опитате нещо ново, подготвили сме Ви списък с няколко предложения, в чиито качества сме убедени.

На първо място е новият 365 Боди скраб с чай от арония на SNB. Съвсем скоро той стана четвъртото попълнение в Серия 365. Скрабът нежно почиства повърхностния слой на кожата от мъртвите клетки с помощта на комбинация от органични частици на 100% натурален чай арония и добавен фин абразив натриев бикарбонат. Така се стимулират процесите на регенерация и кожата Ви ще разцъфне. Препоръчваме Ви да ексфолирате веднъж или два пъти в месеца, но не повече. След това заложете на ежедневната хидратация. Всеки ден за ръцете можете да използвате 365 Крем за ръце със сок от арония. Разбира се, можете да изберете и нещо още по-хидратиращо.

След като сте ексфолирали ръцете е време да обърнете по-специално внимание на краката и ходилата. За тях препоръчваме Захарен скраб с какаово и растителни масла. Той осигурява доста по-висока степен на ексфолиране и почистване на кожата от мъртви клетки с помощта на комбинация от рафинирана и кафява захар. Съдържащото се в скраба какаово масло овлажнява и омекотява кожата и подобрява нейната еластичност. Цялостната добре балансирана маслена основа дава възможност за продължителен масаж с малко количество. А ароматът... О! Вкусните ароматни нотки на млечен шоколад и кокос ще Ви пленят. Сигурни сме!

На трето място поставяме Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло на SNB Professional. С него ще направите наистина добър избор и ще осигурите на кожата всичко, от което има нужда, за да бъде съвършено красива. С него можете да обгрижите всеки милиметър от нея – от шията до върха на малкото пръстче на крака си. Кремът съдържа екстракт от алое вера и комплекс от хидратиращи съставки, витамин Е и специални емолиенти. Те подхранват кожата и подобряват нейната еластичност и хидробаланс. А докато го нанасяте ще усетите същия онзи изкушаващо сладък аромат на млечен шоколад и кокос.

И ако това не Ви е било достатъчно и искате още, не се колебайте да разгледате още бюти изкушения на www.starnails.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари