IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Refan с нов козметичен хит

9 май 2016 07 00

Серия Snail Perfection с екстракт от охлюви

Снимка: Рефан България

Снимка: Рефан България

Един от най-успешните български производители на парфюмерия и козметика в национален и световен мащаб „Рефан България“ лансира нова козметична серия - с екстракт от охлюви Snail Perfection.

Към богатата гама от висококачествени продукти, базирана на естествени и биологични източници, вече има нов сегмент в ефикасната борбата със стареенето и възвръщането на свежия и стегнат вид на кожата.

Екстрактът от охлюви, който стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене – това са само част от уникалните качества на продуктите от новата серия Snail Perfection.

Тя включва пет продукта за лице и тяло – серум, дневен и нощен крем, крем за ръце и за тяло с екстракт от охлюви.

Екстрактът от охлюви е хит на козметичния пазар, като супер ефикасно средство за подмладяване и обновяване на тъканта, за заличаване на белези, стрии и пигментация.

Екстрактът от охлюв съдържа алантоин, колаген и витамини А, С, Е, В6 и В12, еластин, гликолова и хиалуронова киселина.

Познат е от времето на Хипократ като подмладяващ екстракт. Козметиката Snail Perfection е подходяща за кожа от всички възрасти с подчертано антибактериално и антиоксидантно действие.

Кремът и серумът от екстракт от охлюви прави кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомага отделянето на мъртвите клетки и стимулира регенерацията на тъканите.

Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията, възстановява водния баланс на кожата и омекотява загрубялата кожа.

Серията Snail Perfection е новият козметичен хит за сезона. Богатството от активни компоненти в продуктите от охлюви стимулира клетъчните функции, засилва синтеза на протеини и регенерира тъканта, забавяйки стареенето и разхубавявайки кожата.

Всички продукти от новата линия можете да разгледате подробно в нашата галерия, а забавното рекламно видео - тук.

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/80042" width="640"></iframe> 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари