IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които само блондинките ще разберат

15 май 2016 14 45

С какво се сблъскват дамите с руса коса?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Едни от най-спорните теми по отношение на стереотипи спрямо жените са свързани с блондинките.

Разнообразието от вицове, шеги и закачки често може да се яви като сериозен проблем за дамите, които искат да се радват на всякакви нюанси на русия цвят.

От друга страна стоят жените, които повече от гордо се подлагат на всякакви поддържащи процедури, за да изглеждат съвършено и са абсолютно горди с това!

Представяме ви проблемите, с които се срещат само и единствено блондинките.

1. Отношенията, които имате с корените

Ако искате да бъдете блондинка, но природата ви е дарила с кестенява коса, знаете колко често трябва да посещавате фризьора, освен ако не искате да се радвате на омбре. Това е вечната борба, която водите с корените, които сякаш растат тъмни с по един сантиметър на ден.

2. Банкрутирате, за да бъдете като Гуен Стефани

Гуен Стефани е една от жените, която със сигурност се е превърнала в емблема на блондинките из целия свят. Винаги перфектно поддържаната ѝ прическа служи за вдъхновение, което обаче изисква определена инвестиция. В крайна сметка, не всички дами имат бюджета на певицата и често постоянните посещения се оказват непосилен разход.

3. Постоянните забележки

Когато хората разберат, че не сте естествена блондинка и се боядисвате сравнително често, обикновено започват да ви предупреждават, че тези процедури увреждат значително косата. Все едно не сте наясно и не сте взели мерки.

4. Въпросът: „Мислила ли си да боядисаш косата си тъмна?“

Не, не съм. Харесвам русата си коса и не мисля, че искам да променям вкуса си или стила си. Точка по въпроса. Това е все едно Мерилин Монро да иска да се върне към Норма Джийн.

5. Постоянното използване на продукти за съхранение на цвета

Няма как да поддържате цвят, различен от естествения и да не се наложи да промените козметичния си режим. Продуктите на тоалетката ви никога няма да бъдат тези, които са били преди това. А и в крайна сметка правите всичко възможно, за да запазите цвета.

6. Страх ви е от водата

Тук не става въпрос само за силно хлорирана вода, а и за тази, която тече от душа вкъщи. В крайна сметка, това става потенциален враг, който може да отмие наситените пигменти от прическата.

7. Филтрите за снимки в Instagram променят цвета

Русото, което сте успели да постигнете след много труд и почти бой с фризьора НИКОГА, AMA НИКОГА не излиза по този начин на снимки с филтър. Нищо, важното е как изглеждаме очи в очи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари