IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лак за нокти... с вкус на пиле

9 май 2016 10 50

KFC с пробив в козметиката

Снимка: KFC

Снимка: KFC

Козметичната индустрия винаги ни е изненадвала, когато става въпрос за лакове за нокти.

Преминахме през лесно поставящи се лепенки, които замениха трудното нанасяне на течен лак, след това се насладихме на формули, които променят цвета си според температурата или с магнит, за да стигнем до графитени спрейове.

С днешна дата обаче, имаме удоволствието да станем свидетели на един истински изненадващ дебют – KFC създадоха лак за нокти с вкус на пиле.

Колекцията съдържа два цвята в лимитирана бройка, вдъхновена от слогана на марката „Толкова вкусно, че да си оближеш пръстите“.

„Емблематичните два вкуса на KFC, „Оригинална рецепта“ и „Пикантна“, са внимателно създадени от естествени съставки в лакове за нокти, които могат да се ядат, и са пакетирани в стилни стъклени бутилки с малка кутия.“, споделят от компанията.

Проектът е създаден в колаборация с McCormick, фирма, занимаваща се със създаването на нови вкусове и основен снабдител за KFC с тайната им смесица от 11 билки и подправки.

Новите лакове за нокти, които имат вкус на пиле, със сигурност не са особено подходящи за хора, които имат вредния навик да си гризат ноктите, тъй като тази иновация в козметичната индустрия със сигурност ще задълбочи проблема им.

За всички останали – насладете се на новия продукт и го разгледайте в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари