IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции: Грим върху ръцете

21 май 2016 12 00

Новият хит при дамите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актуалните тенденции всеки сезон все повече се доближават до уменията да творим, а концепцията за игра на светлосенки ни учи как да създадем оптични илюзии и да променим недостатъците на лицето ни, които не харесваме.

Тази година обаче една нова практика привлече вниманието ни. Тя се нарича грим върху ръце и буквално представлява изобразяване на око и грим за него върху... китката.

Разбира се, креативните хора не чакат и бързо разпространяват практиката, придавайки ѝ малко и от своите идеи.

От известно време страниците в социалните мрежи на различни гримьори са съставени от кадри, на които се открояват идеи за грим върху крака, ръце и други части на тялото.

Как започна всичко?

Идеята зад тенденцията е да упражнявате нов метод за нанасяне на грим или нова комбинация между цветове, но върху ръката. По този начин ще тествате дали имате възможност да я създадете и дали ще стои добре, без да рискувате да го правите директно върху очите.

След създаването си идеята започва да се изменя, тъй като със сигурност се получават интересни и красиви резултати. Някои от добрите гримьори и артисти създават толкова добри рисунки, че буквално изглеждат истински.

Как се прави?

Всичко, което трябва да направите, е да нарисувате око върху ръката си. След това, с помощта на гримове, четки, очни линии и други козметични продукти, съставяте грим. Можете да опитвате всякакви идеи, цветове, комбинации и да експериментирате дори с форми.

Повече вдъхновение и реална представа за това, как всъщност изглежда тенденцията – вижте в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари