IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов хит: Нощни маски

12 май 2016 13 40

Какво представляват и как се използват?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Иновациите със сигурност са това, което движат козметичната индустрия напред. Желанието на хората да открият тази магическа съставка или терапия, която да ги задържи вечно млади със сигурност все още не е открита, но новостите в тази посока обещават все по-добри и дълготрайни резултати.

Естествените съставки се комбинират с нови съединения, за да осигурят на вида ни свежест и младост в една капка, в една смес или в едно бурканче.

Съвсем естествено, новостите от тази сфера непрестанно се множат и предоставят на дамите и на силните половинки варианти, с които да впечатляват околните с визия.

Проучихме разработката за „втора кожа“, разгледахме лаковете за нокти, които могат да се опитат и посъветвахме как да подчертаете красотата на косата си. Сега идва време да разкрием пред вас едно от най-новите изобретения на индустрията – маски за лице за през нощта.

Какво представляват?

Маските за лице, които се поставят за цяла нощ, са с подобно действие на нощните кремове, но съставките им са различни. Някои жени са алергични към основните продукти на този тип козметика и именно по тази причина, нощните маски са идеален вариант за тях.

Тази новост са продукти, които трябва да се използват самостоятелно и да не се смесват или комбинират с нощни кремове. Те са с по-лека текстура и със сигурност е по-малко вероятно да се омажете с тях.

Съществуват многобройни варианти

Тъй като по начало маските се предлагат в огромна разновидност, трябва да изберете точно тази, която е най-подходяща за вашата кожа. Съществуват такива с витамин C, екстракти от боровинки, кофеин, съставки за избелване и други.

Как се използват?

Нощните маски трябва да се използват само след добро почистване на лицето с продукт и изплакване. Нанася се на цялото лице и на сутринта се измива. Смесете с розова вода и директно поставете върху лицето.

Предимства

Едно от основните предимства на тази иновация в козметичната индустрия е, че ако сте изморени на края на деня, а имате нужда от процедура за лицето, лесно можете да се сдобиете с нея. Експерти коментират иновацията като чудесен вариант, тъй като комбинира в себе си многобройни ползи, които иначе извличаме от поне няколко различни продукта.

Недостатъци

Тези маски имат лимитирана роля, тъй като не могат да изместят изцяло нощните серуми и кремове. Тези маски не са подходящи за използване, ако сте се подлагали на каквато и да е терапия с колаген. В никакъв случай не сравнявайте този тип нощни маски с кремове, защото при вторите абсорбирането е в много по-голяма степен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари