IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъпвайте красиво като японка

18 май 2016 10 20

SNB Professional представя новите си Премиум продукти с лавандулово масло и прополис

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Искаме да Ви отведем в Страната на изгряващото слънце и да Ви потопим в тайните на японската красота. Природата – тя е нейният извор. Колкото повече натурални съставки съдържат кремовете, с които японките се грижат за кожата си, толкова по-добре.

Колкото повече е запазен натуралният аромат на съставките и липсват изкуствени парфюмни композиции, толкова по-ценени са те. SNB Professional вниква дълбоко в тайните на японската красота и заедно с партньорите на Стар Нейлз от Япония брандът представя нова премиум грижа за педикюр, разработена според високите изисквания на клиентите си в Страната на изгряващото слънце.

Точно преди лятото да застели пред нас пясъчния си килим SNB Professional ни дава грижата, от която кожата на краката ни така силно се нуждае. Новите продукти за педикюр са ефективно решение на три основни проблема, с поне един от които, всяка от нас се сблъсква през лятото.

Суха и груба кожа, склонна към болезнено нацепване

Горещите дни и носенето на сандали и отворени обувки ускорява процесите на загрубяване и дехидратация на петите и ходилата. Често липсата на адекватна грижа води до поява на болезнено нацепване. Решението, типично по японски, е прилагането на балансирана комбинация от натурални масла и овлажняващи компоненти, а продуктът, в който е вложена тази философия, е новият Регенериращ крем за крака, в който лавандулово масло и прополис са съчетани с урея, ланолин и масла от шеа и какао. Тази комбинация от съставки първо омекотява загрубялата кожа и възстановява нейната еластичност и хидробаланс и след това действа антисептично, противовъзпалително и предпазва от развитието на гъбички. Оставя кожата деликатно ароматизирана, по-гладка и мека на допир и без следи от излишно омазняване.

Регенериращ крем за крака с лавандулово масло и прополис 100 мл

Неприятна миризма и сърбеж

Не само през лятото, но и през останалите сезони, поради различни причини, се появява неприятна миризма или сърбеж по краката. Най-често този проблем се дължи на гъбични образувания по ходилата и в зоната между пръстите. Отново решението е по японски прецизна комбинация от натурални активни съставки лавандулово масло, прополис, глицерин, ментол и бизаболол. Можете да я откриете в новия Активен гел за крака на SNB Professional, който благодарение на тази комбинация има антибактериално и противовъзпалително действие. Предпазва кожата на краката и между пръстите от гъбички и поява на сърбеж и неприятна миризма. Дезодорира и защитава от негативни външни влияния.

Активен гел за крака с лавандулово масло и прополис 100 мл

По-силното потене на краката

Със сигурност тук решението е добра пудра за крака, която не само да поема излишната влага, но и да предпазва кожата на краката и зоната между пръстите от поява на гъбички. Новата Део пудра за крака в телесен цвят на SNB Professional е точно такава. Вложените в състава ѝ талк и каолин поемат излишната влага. Прополисът и лавандуловото масло предпазват от гъбички и имат антибактериално и противовъзпалително действие. Добавеният ментол допълнително ароматизира и освежава, а специална омекотяваща съставка заглажда кожата и я прави копринено нежна. В допълнение телесният цвят на пудрата я прави почти незабележима, което е още един плюс при носенето на сандали и отворени обувки.

Део пудра за крака с лавандулово масло и прополис 100 г телесен цвят

Ако тази премиум грижа не Ви е достатъчна, за да посрещнете лятото подобаващо, разгледайте още продукти, с които можете да поглезите краката си на www.starnails.bg

Всички продукти можете да разгледате подробно в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари