IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оставете акнето и проблемната кожа на другите!

27 май 2016 09 40

Оставете акнето и проблемната кожа на другите!

Акнето е сред най-разпространените кожни проблеми. От него страдат не само младите хора, но и тези в по-зряла възраст. Причината е хормонален дисбаланс. Борбата с акнето се води с антисептични и противовъзпалителни съставки – вещества, които предотвратяват запушването на порите и развитието на инфекции в тях.

Много ефикасно и едновременно с това натурално средство е маслото от чаено дърво. Силните му антисептични качества го правят много подходящо при борбата с акнето. Използвайки доказаните му качества, козметичният бранд REFAN разработва серията TEA TREE с продукти за лице против акне и шампоан при пърхот. Тя включва:

- успокояващ рол-он при пъпки
- гел за контрол на възпаленията
- шампоан при пърхот

Маслото от чаено дърво, включено в състава на продуктите за мазна и проблемна кожа на REFAN, ефективно убива бактериите по кожата, причиняващи акне, като едновременно с това облекчава характерните за акнето симптоми на възпаление, сърбеж и зачервяване. Изключително богато на полезни органични вещества, маслото от чаено дърво превръща успокояващия рол-он при пъпки TEA TREE на REFAN в ефективен съюзник при борбата с пъпките и бързо ги заличава, като успокоява зачервяванията.

Гелът за контрол на възпаленията от същата козметична серия в комбинация на масло от чаено дърво с други етерични масла не само предотвратява появата на нови пъпки, като контролира омазняването и действа антисептично, но и подпомага растежа на здравата кожа, матира я и я поддържа чиста. За постигане на максимален и дълготраен ефект е препоръчително комбинираното използване на двата продукта.

Освен за кожата на лицето, етеричното масло от чаено дърво се грижи и за кожата на скалпа, като отстранява пърхота и превръща шампоана при пърхот TEA TREE на REFAN в ефективно средство за премахването му, като освен това подобрява кръвообращението и храненето на косъма, с което намалява и косопада. Подходящ е за всякакъв тип коса, а редовната му употреба я прави чиста, красива и здрава.

Серия Чаено Дърво

Акнето е един от най-често срещаните проблеми на кожата. От акне страдат не само младите хора, но и възрастни. Причината е хормонален дисбаланс. Борбата срещу акнето се провежда с антисептични и противовъзпалителни вещества, които предотвратяват запушване на порите и инфекции.

Етеричното масло от чаено дърво е много ефективен природен лек при мазна и проблемна кожа, като контролира нейното омазняване и я заздравява и матира. През последните години то се използва широко в козметиката.

Използвайки доказаните качества на етеричното масло от чаено дърво, REFAN разработва продукти за лице против акне и шампоан против пърхот.

Успокояващ рол-он при пъпки чаено дърво

С масло от чаено дърво и конкрект от роза. Ефективен съюзник в борбата с пъпките, като успокоява зачервяванията и потиска възпаленията.

Гел за контрол на възпаленията

За мазна и проблемна кожа. Заздравява и матира мазната кожа, контролира омазняването. Етерично масло от чаено дърво, в комбинация с етерични масла от лавандула, розмарин, гераний и розов конкрет, действат антисептично, успокояват възпаленията и подпомагат растежа на здравата кожа. Натурален екстракт от върба регулира лющенето и поддържа кожата чиста.

Шампоан при пърхот

Контрол на пърхота. За всеки тип коса – специална формула с етерични масла от чаено дърво и розмарин, особено подходящи при пърхот и косопад. Подобрява кръвообращението и храненето на косъма. Резултатът е чиста и красива коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари