IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Маска за лице с балончета

3 юни 2016 09 40

Поредната новост от козметичната индустрия

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Опитахме смело очната линия с балончета и още не сме се наситили на възможността да не се притесняваме от няколко неравности и ето, че козметичната индустрия побърза да ни изненада за пореден път.

Следвайки предишната тенденция за маски за лице с животни, които директно се поставят върху лицето, сега ставаме свидетели на нещо, което или ще ви се стори много забавно... или много стряскащо.

Социалните мрежи се заливат ежедневно от дами, споделящи мнението си около маски за лице с балончета.

Какво представляват?

Това са маски, които след директно нанасяне върху лицето започват да образуват балончета и увеличават размера си почти тройно.

Как започна всичко?

Както вече споменахме, това е продължение на целите маски, които вместо кремообразна форма, наподобяват мека материя с дупки за очите, носа и устните. За разлика от геловете и кремовете за лице, този тип маска образува балончета след непосредственото излагане на кислород. Освен че изглеждат много забавни и предизвикват настроение, този нов тип козметичен продукт се смята, че е много подходящ за почистване и подхранване на кожата.

Как се прави?

Всичко, което трябва да направите, е да нанесете крема върху цялото лице с изключение на очите, носа и устните. След като направите това, ще се сдобиете с активна смес върху лицето, която образува балончета и наподобява брада. Усещането е леко гъделичкане и се определя като много приятен ефект.

Как точно изглежда този тип козметична новост на индустрията можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Bubeto Nacheva ( преди 7 години )
Много интересна и полезна статия сте написали. Аз още се чуда за тази очна линия з балончета, но пробвах лак за нокти с балончета и стои ужасно, поне за моя вкус.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар