IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бал за чудо и приказ

30 май 2016 15 30

Ето как абитуриентката Габи се прочу в медиите

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Един от най-одумваните абитуриентски балове стана този на Габриела Якуб от Пловдив. Ученичката се постара да се представи в най-прелестния си вид на абитуриентската вечер и с родителите си покани 250 гости, сред които почетният консул на Казахстан, както и шефът на полицията в града под тепетата.

19-годишната красавица сподели пред медиите, че се готвила две години за тази вечер и е сменила цели три тоалета, а подготовката е била поверена на майка ѝ. Едната рокля купува от Дубай, където е била на почивка, а според думите ѝ там цените са доста „нормални“.

Момичето учи в частен колеж, а честите ѝ пътувания до страни като Дубай, Тайланд, Мексико и Барбадос са следени от хиляди на страницата ѝ във Facebook.

Целият този блясък с живи цветя, червен килим и куп гости обаче я постави в неприветлива светлина пред много хора, които започнаха да коментират, че госпожица Якуб се интересува твърде много от своя външен вид, но дали това е най-важното.

„Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни“, отговори им във Facebook абитуриентката.

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така убедено заяви, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността ѝ, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

„Пробивността ми и всичките ми качества никога не са ми били фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета“, написа още тя.

Момичето завършва поста си с думите, че е благодарна на Бог, семейството и на себе си и пожела хората да бъдат малко по-добронамерени.

Вижте тоалетите на Габриела в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари