IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Многоцветен маникюр

8 юни 2016 08 20

Техника с вода, вдъхновена от дъга

Снимка: addictedtopolish.blogspot

Снимка: addictedtopolish.blogspot

След флоралните, блестящите, огледалните, животинските, с пухчета и като кора на дърво, ноктите продължават да търпят промени за пролет-лято 2016.

Със сигурност можем да заключим, че козметичната индустрия се старае да разнообрази новостите и да предостави по нещо ново за всеки вкус, характер и индивидуалност.

Най-новият артистичен тренд при маникюра идва директно от модните подиуми и се прави с много интересна техника.

Комбинацията между няколко на брой цветове и плавното им сливане далеч не е толкова сложна, колкото изглежда.

Представяме ви подробно всички стъпки, с които да бъдете в крак с новостите и да не се налага да инвестирате в посещение при професионалист.

1. Вземете лакове за нокти в различни цветове. Изберете такива, които са сравнително тънки, вместо плътни, за да отнеме по-малко време в изсъхване.

2. Изпилете ноктите. Придайте формата, която желаете и нанесете основа за нокти.

3. Съставете си собствена палитра от бои. Изберете цветовете, които харесвате и вземете по няколко капки от всеки, които да нанесете върху подходяща повърхност. Не ги смесвайте, оставете ги отделно един от друг.

4. Вземете четка за лак и с потупване нанесете различните цветове върху ноктите. Можете да поиграете с въображението си и да създавате различни комбинации. Преди потапянето на четката в нов цвят, задължително я почистете с лакочистител, за да не се смесват.

5. След като вече сте нанесли различни цветове върху ноктите, съвсем леко и внимателно ги смесете един с друг. Можете да притиснете с тънък лист фолио, като внимателно го отлепяте веднага, за да получите плътен вид.

6. Завършете с топ лак, за да осигурите дълготрайност на маникюра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари