IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Освежаващ фреш за тялото

21 юни 2016 06 20

Как да хидратираме кожата през лятото?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Плаж. Морски бриз. Късен следобед. Слънцето жарко целува кожата на тялото ви. Знаете, че сте нанесли сигурна слънцезащита и с удоволствие се отдавате на неговите ласки. Не забравяйте обаче, че през лятото кожата губи значително количество влага, което я състарява.

Освежете я и я тонизирайте с новия 365 Боди лосион със сок от арония на SNB - 200 милилитра тонизиращ фреш за тяло, който хидратира кожата, регулира съдържанието на влага в нея и подобрява еластичността ѝ. Бързо попива и не омазнява, а ароматът, който оставя след себе си, е деликатен, но съблазняващ. Можете да го нанасяте сутрин след душ, на обяд или вечер, след плаж, преди парти или тогава, когато кожата на тялото Ви ожаднее.

Тенът и натрупване на мъртви клетки през лятото са вид защитна реакция на кожата. Първото е красиво, а второто не, но двете вървят ръка за ръка. Ако сте прекалили с излагането на слънце или ако не сте си осигурили добра слънцезащита, със сигурност ще изпитате на свой гръб болезненото „спане на закачалката“.

Няколко седмици след като кожата се успокои, ще забележите и първите обелвания. Ако летният загар Ви изиграе тази лоша шега, можете да разчитате на 365 Боди скраб с чай от арония да почисти мъртвите клетки и да възстанови предишния блясък на кожата на тялото Ви. Ексфолиращият му ефект се постига с комбинация от органични частици на 100% натурален чай арония и добавен фин абразив натриев бикарбонат. В резултат от ексфолирането, кожата е обновена и копринено мека.

Серия 365 на SNB включва още 365 Душ гел със сок от арония, 365 Крем за ръце със сок от арония и 365 Почистващ лосион със сок от арония. Убедени сме, че те ще утолят жаждата на кожата Ви през лятото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари