IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеи за сватбен маникюр

20 юни 2016 10 20

Вдъхновение ако сте булка или гост

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако по принцип обичате да експериментирате с маникюра, то задължително трябва да заложите на него като аксесоар за сватбения ден.

Забравете класическите стилистики и не се притеснявайте да заложите на тенденциите за пролет-лято 2016, които козметичната индустрия предлага.

Вашият голям ден е времето, в което трябва да заложите на индивидуалността и ако това означава да се спрете на красив дизайн в маникюра, то направете го.

Красивите нокти отиват както на булката, така и на гостите на сватбата, които трябва да се придържат към официалния дрескод.

Модерните тенденции варират смело между бляскави акценти, геометрични детайли и дори огледални ефекти.

За да ви дадем достатъчно вдъхновение за големия ден, прегледахме най-актуалните модели в Instagram и събрахме най-добрите от тях. Общо 5 идеи, които отговарят на всяка една индивидуалност, характер и предпочитания. Ето кои са те:

1. Модернизиран френски маникюр

Дори и най-класическите нокти придобиват лек модернизиран вид за пролет-лято 2016. Този сезон, френският маникюр отново е с класическа основа и бяла лента в края, но завършва с добре познатата техника за „обръщане“. Завършеният вид оптически издължава ноктите и определено привлича вниманието със закачлив детайл. Това е подходяща идея за дамите, които предпочитат по-естествения и класически вид.

2. Блестящи в бронз

Тенденциите за пролет-лято 2016 открояват блестящите и метални ефекти като задължителни. Бронзовите лакове са добър начин да добавите модерен аксесоар към сватбената или официалната рокля. Заложете на асиметрична лента, за да комбинирате още едно водещо течение – геометричните форми. Този тип маникюр е подходящ за класически настроените дами, които все пак са склонни да експериментират.

3. Златно огледало

Ако сватбената ви рокля има блестящи инкрустации или ефекти от дантела, можете да заложите на бижута по ноктите. Подходящ стил е бяла основа върху ноктите, която прелива в края със златни, сребърни и бронзови детайли. Завършеният вид се постига със специално фолио в цветове, а дълготрайността е гарантирана с топ лак.

4. Нюд

Нюд палитрата преобладава този сезон както при дрехите и обувките, така и при ноктите. Естественият вид се подчертава с нежни бадемови форми на ноктите и основа изцяло от нюд. Можете да добавите закачлив елемент с тънка бяла лента върху безименния пръст.

5. Рисунки и мрежа

Последното вдъхновение за маникюр е за всички дами, които обичат да изпъкват с нестандартни стилове. За тях тенденциите за пролет-лято 2016 препоръчват класически френски маникюр за основа и различни рисунки върху средния и безименния пръст. Заложете на флорални елементи, мрежи от пунктир и дори сърца. Кажете „Да“ на ноктите, които ще завършат перфектната сватбена рокля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари