IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Отлепящи се вежди

27 юни 2016 10 30

Нов хит в козметиката

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички знаем, че плътните, красиви и добре оформени вежди придават усещане за власт и класа.

Но знаете също така, че можете да се сдобиете с вежди като на Кара Делевин само за няколко часа без абсолютно никаква хирургична намеса.

Най-новият хит в козметичната индустрия са лепенки за вежди – новост, с която всички дами се опитват да постигнат перфектните форми без да се цапат с моливи и сенки.

Креативната новост представлява гел за вежди, с който се оказва, че за да се справите, ще ви трябва доста внимание и време.

Как се използва?

Гелът за вежди се нанася във формата, в която желаете, оставя се да изсъхне и се отлепя. Ефектът са плътни и абсолютно равни вежди, които не просто, че са без непопълнени места, но и са еднакви.

За последното със сигурност трябва да се радваме много, тъй като постигането на симетрия в двете части на лицето винаги е била непосилна, даже невъзможна мисия.

За тъмни вежди, оставете гела за една нощ, а за естествена визия – няколко часа ще свършат работа.

Какво е специфичното?

При споменаването на отлепяне на лепенки от вежди, обикновено ни спохожда неприятна мисъл за евентуална болка.

Интересното при този тип оформяне на вежди е, че по никакъв начин не можете да откъснете вашите косъмчета.

Колко издържа?

Козметичната новост обещава дълготрайност на нанасянето 2 или 3 дни, в зависимост от това, как и колко често почиствате лицето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
С тия дбели вежди мяза на неандерталец...каква е тая мода да разпъвате гарванови криле по лицата си не разбирам....подражавате на една делва, която медиите превърнаха в сензация
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар