IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на тенденциите за красота, които да пробвате

12 юли 2016 07 00

Директно от модния подиум

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Между Червения килим, модния подиум и Instagram, някои тенденции в грима успяват да си пробият път и към ежедневните визии.

Този сезон видяхме особено много новости като отлепящите се вежди, прозрачни червила със злато и плитките в косите, а сме едва юли.

Разбира се, идва време да обърнем особено внимание и на актуалните стилове в грима и по-конкретно на тези, които наистина си заслужава да опитаме.

Представяме ви топ 3 на козметичната индустрия за мигли, устни и лице, с които да бъдете абсолютно на гребена на вълната това лято.

1. Мигли „паяк“

Този сезон властващата комбинация е между 60-те години и готик елементите от 90-те. Миглите винаги са били основен акцент в грима, тъй като безспорно успяват да фокусират вниманието върху очите, внасяйки мистичност и подчертавайки погледа. Водеща тенденция за пролет-лято 2016 в това отношение са миглите тип „паяк“. Името идва основно от начина, по който изглежда този тип грим – плътни и много, много черни. Тайната е да се съсредоточите върху миглите и да не поставяте нито ярко червило, нито блясък върху кожата. Ще ви дадем и още един трик – поставете малко коректор под очите, за да изпъкнат очите още повече.

Снимка: Instagram

2. Блестящо лице

Тази тенденция е особено популярна, тъй като е своеобразно подобрение на естествения грим. Целта? Да накараме кожата ни да изглежда без несъвършенства, здрава и особено привлекателна. Как се постига? Много лесно – нанесете хидратиращ крем, фон дьо тен и завършете с блестяща пудра само на ключови места. Акцентирайте върху челото, носа, брадичката и под очите. Докато се движите под слънцето ще имате приятен матиран ефект с блясък.

* Снимка: Istockphoto

3. Лилаво червило

Има много хора, които залагат на тъмните лилави пигменти или червени и кафяви. Това този сезон няма да е толкова актуално, тъй като класическите цветове имат своите летни еквиваленти. Студените месеци налагат по-силни червила, докато в топлите такива е добре да използваме по-студени и обрани. Спрете се на лилавото в светлите му тонове, за да бъдете актуални. Тайната на актуалното лилаво червило е да се концентрирате върху търсенето на цвят, който не е със сини пигменти, защото това може да „измие“ тона на кожата ви. Завършете задължително с малко руж и единствено спирала на очите, за да бъдете с балансиран грим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )