IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 4 на триковете за красота

25 юли 2016 12 20

Най-ефективните сред всички

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Мечтали ли сте си някога да спечелите лотарията? Всяка жена, която е обмисляла какво ще направи с толкова финансови възможности неминуемо фантазира за всички козметични тайни и продукти, които ще може да си позволи.

Разбира се, докато мечтаем, можем да почерпим няколко безплатни, но много ефективни трика, които да ни помогнат да изглеждаме добре.

Представяме ви безплатните трикове с красотата, които могат да направят деня ни една идея по-лесен и по-въздействащ на самочувствието ни.

1. Четки от магазина за рисуване

Голяма част от четките за художници са изработени от естествен косъм и в действителност са много по-евтини от тези, специално създадени за грим. Разликата? Ние специално не я откриваме. Измийте я добре и не я жалете! Освен това, винаги можете без замисляне да отрежете част от косъмчетата, за да я направите по-тънка и дори няма да се замислите какво ще ви коства така. В крайна сметка можете да си позволите да купите още 4, без това да се отрази значително на финансите ви.

2. Затоплена извивачка за мигли

За да постигнете страхотен резултат и значително по-извити мигли, можете да нагреете инструмента, преди да го използвате върху косъмчетата. За целта, просто включете сешоара на топла струя и я насочете към металния инструмент. Внимавайте с температурата и задължително пробвайте, преди да посегнете към миглите, за да не се опарите.

Топлината ще осигури бърз, добър и дълготраен ефект без да ви коства и една стотинка.

3. Разтвор за лещи

Един от най-практичните и мултифункционални продукти в света на красотата е разтворът за лещи. Дори и да не се налага да носите такива, закупете си този консуматив. С него можете да намокрите сенки, ако искате друг ефект от тях или дори да почистите грима. Няколко капки ще възстановят сигурно позасъхналата спирала и ще върнат нейния добър ефект върху миглите.

4. Лак за коса при веждите

Доста дами не са фен на геловете за вежди, защото твърдят, че по-скоро слепва косъмчетата им, отколкото да ги държи покорно във форма. Ако все пак се налага да въведете ред сред тези буйни вежди, препоръчваме след сресване просто да пръснете съвсем малко количество лак за коса, който ще има същия, че даже и по-добър ефект от този на геловете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари