IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малки промени за голяма красота

29 юли 2016 10 20

Кои са те?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Съвременната козметика е като истинско чудо – предлага не просто временни решения, но и цялостни терапии за някои от най-често срещаните проблеми с красотата.

Шампоаните не просто премахват видимите следи на пърхот, но и лекуват скалпа, а почистващите продукти за лице почистват и предпазват от възпаления.

В името на това да спестим време и пари, събрахме на едно място простите съвети с голям резултат за косата, грима и кожата.

След като ги видите, ще можете да ги прилагате свободно в ежедневието и със сигурност денят ви ще бъде една идея по-лесен и по-красив.

1. Използвайте масла

Научете се да се обръщате към природата при нужда от промяна. Естествените и натурални масла са мултифункционалната съставка, която едновременно добре работи за лице, коса и тяло. Смесвайте смело кокосово масло с бадемово такова или добавете няколко капки към крема си за лице и маската за коса. Със сигурност ще намерите широко приложение и добър ефект.

2. Масаж

Да отделите няколко минути при нанасянето на крем на лицето или лосион на тялото е важно. Използвайте това време за хубав масаж, който не само, че ще задейства и засили кръвообращението, но и ще помогне за абсорбирането на козметичния продукт от кожата.

3. Сресвайте преди баня

Винаги сресвайте дългата коса преди да влезете под душа. Това ще намали вероятността от късане на косъма, защото премахвате заплитанията преди да сте добавили тежест в косъма с вода. Много жени забравят да приложат този трик, като основната причина е липсата на време.

4. Пийте зелен сок

Един от най-препоръчваните продукти, свързан с храненето и красотата, е зеленият сок. Той се състои основно от зелени плодове или зеленчуци, като можете да го приготвите и сами у дома. С този тип напитки лесно ще се събудите сутрин и ще дадете свеж старт както на организма, така и на косата си.

5. Подстригвайте редовно

Да премахнете 3-4 сантиметра от коса, която изглежда с цъфтящи и заплетени краища, е жизненоважно и ще създаде огромна разлика за прическата. Освен това, средната дължина е много по-модерна от дългата коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари