IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рок звезда в бутилка

2 август 2016 09 00

Новите аромати на Zadig & Voltaire

Рок звезда в бутилка

Френската модна къща Zadig & Voltaire проследява с изделията си съдбата на рок звезда на героя Задиг от революционния философ Волтер.

Основното вдъхновение подтиква създаване и утвърждаване на концепция за „лесен лукс“ и небрежен шик, който се асоциира със симбиоза между младежкото, артистичното и парижкото.

Колекцията на модната къща разчупва старото и прегръща съвремието, за да материализира модернизираната класика.

Има само едно правило: да бъдеш себе си, напълно. Това е безграничната амбиция и модният манифест на марката.

Характерно за големите модни къщи, те превземат както модния подиум, така и козметичната индустрия.

ДНК-то на марката е имплементирано в две нови ароматни творения Zadig & Voltaire, BPI за него и за нея. И в двата аромата се усеща елегантният подпис на санталово дърво, събран в два флакона – черен и бял.

Тази нова двойка аромати от модната къща черпи от ценностите на марката и създава неочаквана среща на две вечни благоухания.

Връхните нотки отразяват силната и отличителна персоналност и осигуряват жасмин за нея и цитруси за него.

Хармоничността се постига с кестен, тамян и сладка ванилия. Остатъчните аромати се характеризират със санталово дърво, което е и ароматният подпис на Zadig & Voltaire.

Флаконите са създадени в мъжествено черно и женствено бяло, умело откривайки перфектния баланс в непредсказуемото.

Това е HER!

Женският парфюм е създаден с цветен аромат на арабски жасмин и розов пипер. Сладките нотки се подсилват от кестен и ванилия, а женствеността е подчертана от интензивните дървесни и млечни базови нотки от санталово дърво.

Това е HIM!

Силата и мъжествеността са внесени в аромат с тамян, грейпфрут и черен пипер. Решителният и моден герой е наполовина ванилия, наполовина тамян.

Лансирането на ароматите в България ще бъде през септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари