IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайландски тенденции в красотата

4 август 2016 07 40

Vogue с цветни идеи

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Дали всички тенденции по света са еднакви? Какво харесват в някои от най-екзотичните дестинации в света?

Отговорите на тези въпроси дават от Vogue Тайланд със специален репорт за последните красиви тенденции този сезон.

Майският брой за 2016 идва със специалното участие на Чен Лин, която застава като лице на проекта „Bright On“ със смели новости във визията.

Чен определено опитва всичко нестандартно и ново за този сезон, започвайки от мигли като с пера, дръзко червено червило и графична очна линия.

Според кадрите на Vogue, можем да отделим 6 визии, като последната е меко казано нестандартна и дори неприложима.

Очната линия над клепачите е нещо, на което отдавна отделихме внимание. Този тип гримиране „отваря“ визуално окото и го прави да изглежда значително по-голямо. Визията е завършена с яркочервено червило и спокойно можем да заключим, че това е новата, модерна класика.


Геометричните форми превзеха и грима. Съвсем спокойно можете да изрисувате триъгълник или просто да използвате деконструирана очна линия и нейните съставни елементи. „Отбележете“ края на горния клепач и изрисувайте мигли. Дръзката визия няма нужда от ярко червило – задръжте акцента на очите и заложете на бледо червило.


Миглите пера са страхотен начин да „отворите“ погледа. Интересен елемент е поставянето на изкуствени снопчета само в края на горния и долния клепач, а тези във вътрешната част – изрисувайте с очна линия.


Златното червило и изобщо металните отблясъци в грима са особено актуални и в Тайланд. Заложете на дръзки устни и впечатлете околните.


Течните сенки понякога могат да създадат огромни главоболия с поставянето. Рискът от размазване е много голям, а козметичната индустрия определено знае как да превърне недостатъка в предимство. Несиметричните линии върху клепача с ярки цветове може да са нестандартни, но изглеждат наистина красиво.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари