IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпроси и отговори: Всичко за червилата

6 август 2016 13 15

Най-важната информация за продукта

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Червилата са един от най-използваните козметични продукти в световен мащаб.

Дамите знаят, че малко цвят на устните е способен да промени цялостния облик и начин, по който изглеждаме.

Интересен факт е, че топ 5 на най-търсените въпроси в Google, свързани с червилата заслужават внимание и са особено любопитни.

Представяме ви какво питат дамите от цял свят и отговорите на всяко едно от петте запитвания.

1. Как се прави червилото?

Съветът ни е да не опитвате това у дома, защото е по-вероятно да направите голяма бъркотия. Най-лесната формула е с пчелен восък, смесен с цветен пигмент, който се оформя и поставя върху самата опаковка за червило.

2. Как да нанеса червило?

Това зависи от крайния резултат, който търсите. Ако го използвате под формата на балсам, нанасяйте директно като първо започвате от горната устна и извивката под носа и продължавате към краищата на устните. Повторете на долната устна. Респективно, използвайте тънка четка, ако залагате на течни формули.

3. Как се чисти червило от килим?

Един от изненадващите топ 5 въпроса за червило е как се чисти от килим. Очевидно дамите често се сблъскват с този проблем основно с течни формули, които са доста трудни за премахване, особено след като попият във влакната. Внимателно оберете количеството от килима и след това използвайте почистващ продукт за грим като никога не търкайте, а притискайте. В противен случай рискувате да размажете.

4. От какво е направено червилото?

Най-често са от масла или восък, тъй като това дава добра основа. Пигментите и боите са добавени за цвят, заедно с останалите съставки, които придават определен аромат или блестящи частици.

5. Как да направя червилото си матово?

Ако сте открили съвършения за вас цвят, но е с перлен или гланцов завършек, има вариант да го направите матов.

За целта, нанесете червилото по устните, попийте с кърпичка и поръсете малко пудра. Повторете стъпките и ще получите матов завършек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари