IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тенденции, които трябва да пробвате преди есента

17 август 2016 06 20

Какво да опитаме, докато е време?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка година се случва едно и също – купуваме си няколко нови сенки или червила, с които изкарваме буквално цялото лято.

И докато залагаме основно на няколко цвята, тайно се любуваме на останалите водещи тенденции за сезона.

По тази причина ви напомняме, че модният подиум извади няколко новости, за които е добре да инвестирате и да им се порадвате, докато все още има време.

Тук става въпрос за козметичните новиости, на които да заложите през малкото оставащо време от лятото.

Ето кои са те:

1. Черешови устни

В ревютата за пролет-лято 2016 на Jason Wu, DKNY и Oscar De La Renta видяхме различен грим, които драстично се разграничава от тъмните нюанси. Тук говорим по-конкретно за устни като череша, които едновременно са подходящи както за официална служебна среща, така и за излизане с приятелки.

2. Син молив на очите

Друг цвят, който доминираше за сезон пролет-лято 2016 е светлото синьо на очите. Без значение дали ще го поставите във вътрешната част на очите или ще акцентирате просто върху краищата, определено трябва да опитате този смел нюанс.

3. Триъгълни нокти

Тук не става въпрос за триъгълно оформяне на самите нокти, а за нанасяне на геометричната форма с лак. Това новият „френски маникюр“, който се поставя само в краищата и то с ярки и наситени нюанси. Просто насочете острата част към ръката, за да може широката да покрие целите крайчета.

4. Увъртане на косата

Всяко лято стилистите представят нови концепции за косата, които да ни направят да изглеждаме добре и да ни пазят прохладно. Тази година класическата опашка и плитки са заменени от увити един в друг кичури.

5. Слънчеви сенки

Козметичната индустрия обича да черпи вдъхновение от красивите изгреви и залези, особено когато става въпрос за грима. Докато още не е свършило лятото, задължително изпробвайте сенки в златисти нюанси върху клепача и блестящи акценти във вътрешната част на окото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари