IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 тенденции, с които да посрещнем есента

21 август 2016 09 30

Актуални новости за междинния период

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Току-що сме се върнали от морето, там сме или предстои скоро да отидем. Без значение кое от тези твърдения е валидно за вас, ясно е, че от топлите летни дни не остава много.

Въпреки това има начин да задържим свежото настроение и да го имплементираме във външния си вид както под формата на красиви силуети, така и като страхотен грим, който да отива на тена на кожата ни.

Днес ще ви представим топ 3 на тенденциите, с които да посрещнем есента и да изпратим подобаващо красиви лятото.

1. Блестящи акценти

За тези, които искат да покажат играта си с блестящите акценти, на помощ от козметичната индустрия идват металните отблясъци. Видяхме ги на ревюто в Givenchy и определено бихме искали да опитаме това и в ежедневието си. Нанесете блестящи брокати върху клепача, ако искате да сте по-дръзки или само и единствено във вътрешната страна на окото, ако искате да сте семпли.

2. Големи мигли

Този сезон дългите мигли бяха изместени от спластени такива, които дори получиха името си „мигли паяк“. Сравнението идва от тъмните крака на паяците и лесно се постигат с повече пластове. Опитайте тази тенденция, за да посрещнете есента с един меко казано смел акцент върху очите.

3. Цветни краища в косата

Модните подиуми за сезон пролет-лято 2016 бяха „запалени“ от много цветове не само в грима, но и в косата на моделите. Можете лесно да се възползвате от тази тенденция и да изпратите подобаващо лятото с красиви розови, лилави, сини и дори жълти кичури само и единствено в краищата на вашата коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари