IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 забавни причини да сме с бяла кожа лятото

19 август 2016 12 20

Еми, в крайна сметка, каквото – такова

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

С появата на първите по-топли дни и силни слънчеви лъчи, много от дамите тичат бързо да вземат олиото за почерняване и да легнат на някоя кърпа, за да се сдобият с тен.

Да, факт е, че със златист загар имаме чувство, че всичко ни стои много по-добре и се чувстваме по-красиви, но има един тип момичета, които просто не могат да си позволят да се пекат на слънце.

Те са тези, които едва намират толкова светъл нюанс на фон дьо тен и кожата им изглежда като на герой от „Здрач“.

Обикновено в летните месеци хората с бяла кожа получават само и единствено критики за това, че „слънце не ги е видяло“, но в крайна сметка – какво е лошото на това?

Представяме ви 5 забавни причини, заради които не е чак толкова лошо да сме с бяла кожа.

1. Всички цветове на кожата са красиви

Живеем в мултикултурно общество, в което всеки по народност е равен с другите. Огромното разнообразие от цветове на кожата е нещото, което ни прави различни и в никакъв случай не е повод за коментар.

2. Така сме родени

Бялата кожа е даденост точно по начина, по който светлите, тъмните очи или цвета на косата. Няма какво да направите по този въпрос, затова не се е опитвайте. Единственото, което можете да постигнете е червен загар, но не и златист.

3. Пазим кожата си

Печенето на слънце е много лошо за здравето на кожата. Това е и една от основните причини за прекомерно състаряване и поява на бръчки по лицето. Освен това, шансът да се появят лунички, пигментни петна и изгаряне е много голям.

4. Досадно е да се печеш

Няма как да се отрече, че постоянното излагане на слънце не е от най-приятните занимания. Все пак тук става въпрос за стоене на висока температура, потене и дори прегряване, което е изключителен дискомфорт. На какво са готови жените за добър външен вид...

5. Няма нужда да купувате допълнително грим

Едно от нещата, които всяка мъдра дама знае е, че когато почернеем, гримовете, които обикновено използваме, вече не влизат в сила. В противен случай рискуваме да се окажем с тъмно тяло и много бяло лице, което абсолютно обезсмисля досадното стоене под слънце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

12345 ( преди 7 години )
Емиииии ... защо пък трябва да ми показвате оплезена, кривогледа ... с мустаци...?По-подходяща снимка нямахте ли?Грозно е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар