IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се събудим с перфектна коса?

24 август 2016 13 40

Няколко добри идеи за през нощта

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Със сигурност добрият сън през нощта е страхотно нещо, но не и когато приключи със събуждане и коса във всички посоки.

Това начало на деня изисква време да оправяне на стърчащите косъмчета и непокорните кичури.

С малко подготовка вечерта преди лягане е абсолютно възможно да започнете деня с коса, която изисква минимално време за постигане на перфектна прическа.

Ето какво да направите:

1. Вълни в косата

Небрежните вълни са изключително лесна за постигане прическа, която можете да си направите буквално докато спите. За да се събудите с прическа, започнете да сушите косата преди да си легнете. Когато стигнете до 40% сухи кичури, впръскайте спрей за обем. Разделете косата на две части и от всяка направете кокче с увиване.

2. За права коса

Най-добрият начин да си спестите изправянето с преса сутринта е да го направите вечерта. За да запазите гладката прическа до сутринта, използвайте продукт за изправяне. Спете върху копринена калъфка за възглавница или просто обвийте самата възглавница с копринен шал. Важно е да се погрижите и за въздуха в стаята – трябва да е с минимално влага.

3. За къдрици

Ако големите и обемни къдрици са визията, която желаете, лесно ще го постигнете докато спите. Важно условие е косата ви да бъде по-плътна. Нанесете мус за обем и след това разделете косата на четири части. Всяка от тях навийте на кокчета, както при обемните вълни и си легнете така. Когато се събудите, пуснете коковете и използвайте малко масло за коса, за да предотвратите стърчащите краища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари