IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Днес пробвам: Golden Rose Matte Lipstick

30 август 2016 08 20

Какви са впечатленията ми от продукта?

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Търсенето на перфектното червило определено отнема изключително много време и голямо разнообразие от продукти.

За да ви спестя разходи и часове в опити, започвам да изпробвам предложенията на пазара от водещи марки.

Резултатите ще представям под формата на снимки и подробно описание на цялостния процес, за да създам своеобразен гид към това кое работи и кое не.

Днес опитвам червилото Matte Lipstick Crayon на Golden Rose. Избирам тъмно кафяв цвят, тъй като както добре знаем, именно той е сред водещите тенденции за сезона.

Опаковка

Червилото е под формата на дебел молив, в черна опаковка и цветен край, индикиращ за нюанса на самия продукт. Трябва да призная, че е удобно да се нанася червило в тази форма, защото след всяко подостряне остава остър край, помагащ за прецизното нанасяне на продукта точно по границите на устните.

Цветът

Обикновено знаем, че обозначеният цвят се различава с това, което се получава при нанасяне. При това червило разликата е наистина минимална.

Текстура

Плътното червило е много наситено. Това, което ми прави впечатление е, че не е съвсем мат, а има съвсем леко усещане за блясък, което идва от меката текстура и формула. Това не е задължително да бъде минус, тъй като не изсушава устните и допринася за хидратирането. От друга страна, ако искате напълно матов ефект, може би това не е най-добрият избор.

Дълготрайност

След един ден с червилото установих, че е наистина дълготрайно. След пиене от сламка и дори хранене, част от продуктът все още е върху устните. Реално, за да изкарате цял ден с това червило, ще са ви нужни около 2 допълнителни нанасяния.

Разход

Червилото на Golden Rose в никакъв случай не може да бъде определено като голяма инвестиция. Достъпният продукт на марката спокойно може да намери място в козметиката ви за всеки ден без да се отрази на бюджета ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Зизи ( преди 7 години )
Червилото стои страхотно и има много дълбок и наситен цвят. Единствено не ми харесва, че моите устни ги изсушава наистина много. Започнах да ги мажа с крем всяка вечер, защото иначе червилото ги кара да загрубяват и да образуват твърди люспи, което е много неприятно. Не казвам, че непременно този продукт трябва да се отразява така на всяка жена, но при мен това е положението.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
До Анонимен: A ako nqmash 42 leva?! az sushto polzvam Golden Rose i sum si mnogo dovolna
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Не ми харесва. Аз ползвам Too Faced Melted Sugar и съм много доволна. Струва 42 лв. в Sephora в София.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
qko ( преди 7 години )
Кочо ( преди 7 години )