IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аврам Големечков подстрига със самурайска катана и отвори салон

9 септември 2016 15 30

Фризьорът с акробатично изпълнение за откриване на собствено ателие

Аврам Големечков подстрига със самурайска катана и отвори салон

Аврам Големечков, известен на обществото като хоби готвача със син „перчем“ от МастърШеф, посрещна гостите на откриването на „Ателие за Красота Аврам Големечков“.

Поканените се насладиха на впечатляващото представление от ревю с класически до екстравагантни прически, акробатично светлинно шоу и подстригване със самурайска катана.

Специални гости бяха Chefs Виктор Ангелов и Андре Токев, Симеон Червенков и финалистът Евгени Димитров. Всички гости на стилното събитие имаха възможността да се насладят на четиристепенно гурме меню, приготвено лично от Стефан Стефанов, кулинарят от първото издание на кулинарното риалити.

Броени дни преди да стане баща на първата си рожба, той допълни тематично синята атмосфера на партито от актуални цветове на косите и пъстри коктейли с разнообразни деликатеси от световната кухня.

Домакинът Аврам Големечков сподели пред гостите, че дългогодишният му опит на родна и международна сцена му дава увереността, че всеки може да получи грижа на световно ниво.

Както Tialoto.bg писа по-рано, Аврам Големечков е единственият българин, класиран в топ 16 на „Вижънъри Ауордс“, част от „Alternative Hair Show“ – най-голямото и престижно шоу за коси в света, което ще се проведе през октомври в Royal Albert Hall.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари