IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Деми Мур

17 септември 2016 13 15

Актрисата и нейните тайни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако трябва да посочим три световноизвестни жени, които определено остаряват красиво, то със сигурност една от тях ще бъде Деми Мур.

Актрисата, която имаше дългогодишна връзка с много по-младия от нея Аштън Кътчър, съвсем скоро ще направи 54 години, а ние определено не можем да ѝ ги дадем.

Очевидно тя е жена, която определено може и знае как да се грижи за външния си вид така, че да има видим резултат. По този повод днес ви представяме 3 съвета за красота на Деми Мур.

Ето кои са те:

1. Кожа

„Кожата ми е много чувствителна, затова винаги използвам продукти без добавени аромати и с чисти съставки.“, споделя Деми Мур. Най-важната стъпка в ежедневния ѝ режим за красота е хидратирането, което твърди, че е научила от майка си и се опитва да го предаде като урок на дъщеря си. Най-важната стъпка за красотата е добре почистеното лице и добрата хидратация след това.

2. Коса

„Ако не работя или няма да ходя на събитие, не суша косата си, не я изправям и не я къдря. Имам много коса, но ѝ помагам да бъде здрава като ѝ давам почивка от всички третирания.“, казва Деми Мур. Относно продуктите, актрисата съветва да се спираме на шампоани и балсами, които са с дълбока хидратация, за да поддържат косата жива.

3. Грим

По отношение на грима, Деми Мур споделя, че единственият козметичен продукт, без който не може да живее, е червилото. Важен съвет е да откриете този цвят, който в комбинация с естествения нюанс на вашите устни, ще ви направи да изглеждате здрави и свежи. Има някои пигменти в червилата, които са способни да създадат сивкави оттенъци – внимавайте с тях.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Meri ( преди 7 години )
Какъв баща познаваш??? Хич не си наясно, Деми Мур е псевдоним, казва се Demi Gene Guynes. Та чие творчество познаваш?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 7 години )
ne ia poznavam mnogo , ne sum 4ela dostatu4no za neia , no poznavam po tvor4estvo ba6ta i , unikalen profi .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 7 години )
пълни глупости...аз съм на 51 и без нейните операции и пари изглеждам сто пъти по-добре..просто не съм известна като нея и не се рекламирам...писна ми от комплексирани богати жени...тя си изглежда на 54 , че и отгоре... и да не говорим за фотошопа...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Брус Уилис ( преди 7 години )
Яка пи.ка.Като я наду.иш не личи нито възрастта, нито пластичните операции, нито че е калпава актриса. Лошото е, че взе децата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар