IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Сара Джесика Паркър

22 септември 2016 13 30

Как актрисата се грижи за себе си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър, която остава в съзнанието ни като Кари Брадшоу от „Сексът и градът“, определено е една от жените, за които може да се каже, че остаряват красиво.

Тя е известна със своя безупречен стил и умението винаги да впечатлява с външния си вид.

Разкривайки някои от своите топ съвети и тайни за красота, актрисата създава собствен наръчник със задължителните стъпки в режима и грижата за външния вид.

От това как да носим правилно парфюм до идеи за кожа и коса, ето 3 съвета от Сара Джесика Паркър.

1. Как да носим парфюм?

Сара Джесика Паркър съветва да не впръскваме парфюма на китките и да ги потриваме една в друга. „Ако искате да ухаете прекрасно, а не сякаш сте скочили в басейн с парфюм, това, което трябва да промените, е как да нанасяте любимия си аромат.“, споделя актрисата. Тайната е да впръскате аромата и да оставите кожата да го попие без вие да се намесвате.

2. Инвестиция за кожата

Актрисата от „Сексът и градът“ е известна с това, че постоянно си купува козметика против стареене. „Вярвам в купуването на колкото се може повече кремове против стареене. Използвайте всякакви продукти, на които пише с големи букви „Елиминиране“ на бурканчето.“, съветва тя. Много важно е да нанасяте кремовете за околоочния контур винаги с потупване, никога с търкане.

3. Задължителният сух шампоан

Холивудската звезда съветва всички дами да използват сухи шампоани, за да направят красивата си прическа по-дълготрайна. „За тези като мен, които обичат да поддържат красива коса като след сешоар за повече от два дни, (сухият шампоан) той е най-добрият приятел на жената. Няма втори като него и мирише страхотно“, споделя Сара Джесика Паркър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари