IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Натали Портман

25 септември 2016 13 30

Как се грижи за себе си носителката на „Оскар“?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Натали Портман е една от съвременните актриси, на които със сигурност искаме да приличаме.

Тя е носителка на престижната награда „Оскар“, а потвърждение за безупречната ѝ красота е фактът, че е посланик на красотата за Dior.

Динамичният ѝ живот в Париж налага нуждата от рутина за красотата, която е едновременно бърза и ефективна.

Освен това, тя е веган и постоянно търси продукти само и единствено с естествени съставки.

Представяме ви топ 3 на съветите за красота на Натали Портман.

1. Една история... за веждите

Натали Портман често влиза в устата на критиците... заради перфектните си вежди. Самата тя споделя, че най-добрият съвет, който може да даде, е да не скубят косъмчетата. „През 90-те години всички ги правеха много тънки и някой ми каза на фотосесия: „Не позволявай да ти пипат веждите!“, разказва актрисата.

2. За грима

Актрисата е една от жените, почитателки на естествената красота. Често споделя, че избягва рисковите ситуации и тежките комбинации между сенки и червило. Залага основно на „френската красота“, състояща се само в малко спирала за мигли и червило в нюанс на светлорозово или нюд.

3. Хидратация на кожата

Истинската красота идва отвътре. Актрисата споделя, че където и да пътува, каквото и да носи в своя багаж, задължително има хидратиращ крем или серум. Основното ѝ мото е, че сияйната кожа не може да бъде създадена с грим, а само с правилни грижи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари