IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета за красота на Виктория Бекъм

24 септември 2016 13 30

Дизайнерката за създаване на съвършена визия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм е една от жените, които със сигурност знаят не едно и две неща относно добрия начин на обличане.

Освен умението да комбинира дрехи и да ги създава, съпругата на Дейвид Бекъм доказва, че знае и как да изглежда добре и да се грижи за своята красота.

Изхождайки от тази гледна точка, днес ще ви представим топ 3 на нейните съвети за това, как да изглеждаме добре и да се грижим за своя външен вид.

Ето кои са те.

1. За маникюра

Виктория Бекъм е от жените, които добре знаят колко е важно да имаш красив и добре поддържан маникюр. „Нося нюд цветове почти винаги. Нямам много време да сменям маникюра си, защото работя и имам четири деца“, споделя Пош. Това е един добър начин да се справяте със забързаното ежедневие без да правите компромис с визията си.

2. Съвет от майка ѝ

Когато попитала майка си за съвет за красотата, Виктория Бекъм получила еднозначен отговор: „Сложи си грим!“. Това е мотото, което Пош следва неизменно и залага основно на акценти върху очите. Рядко можете да я видите с ярко червило, но очната линия, сенките и спиралата са нещото, без което не може.

3. Прическата

„Обичам късата си коса, но страхотното нещо на това да имаш дълга коса е, че можеш да правиш много повече неща с нея. Много по-лесно е“, споделя тя. Виктория Бекъм дълго време бе с дълга коса, докато наскоро не я подстрига. За прическата тя съветва за придържане към естествени форми и небрежни вълни и къдрици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари