IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vichy стартира нова кампания в подкрепа на грижата за кожата

21 септември 2016 12 20

Безплатни тестови комплекти позволяват на клиентите да изберат най-доброто за кожата си

Снимка: Vichy

Снимка: Vichy

Лаборатории VICHY представиха последната си инициатива в подкрепа на грижата за кожата, включваща 4 продуктови гами: Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv и Neovadiol.

Кампанията дава възможност за безплатно тестване на избрани продукти на марката, с цел всеки потребител да избере най-подходящата грижа за своята кожа.

Активността е базирана на безплатни мини комплекти за всяка от 4-те гами, включваща и талон за 10лв. отстъпка при покупка на продукт.

По време на специална презентация пред журналисти и блогъри, Диана Иванова, трейнър на лаборатории VICHY, представи на гостите продуктите на всяка от 4-те гами с подробна информация за активните съставки, приложението им и препоръчителни съвети за употребата им.

Присъстващите бяха подробно запознати с новата кампания „Изпробвайте безплатно грижа за кожата от VICHY“, а в края на събитието можеха да се възползват от консултация и тест с дермоанализатор, за да научат повече за нуждите на кожата си.

Кампанията „Изпробвайте безплатно грижа за кожата от VICHY“ продължава до 31.10.2016 г. или до изчерпване на количествата мострени комплекти.

Пълният списък с аптеките, участващи в кампанията, можете да намерите на официалната фейсбук страница на марката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари