IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Анджелина Джоли

1 октомври 2016 12 15

Една от най-красивите жени в света и нейните ритуали

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От дните ѝ на лошо момиче до майка на шест деца, Анджелина Джоли определено извървя много дълъг път.

Една от най-красивите жени с днешна дата е уважавана актриса, режисьор и защитник на човешките права, а със сигурност и икона заради външния си вид.

Днес ще загърбим за малко новините около развода ѝ с Брад Пит и ще се фокусираме върху най-големите ѝ тайни за красота и съвършена визия.

Ето и 3 съвета от Анджелина Джоли.

1. Никога не подценявайте силата на естествената красота

Едно свежо лице с безцветен гланц, класическа черна рокля или просто едно червено червило без никакъв друг грим правят чудеса. Анджелина Джоли е кралицата на естествената визия и доказа, че понякога малко е много повече. Винаги залагайте на тези вечни класики, които не излизат от мода, защото има причина за това.

2. Красивите вежди променят всичко

Анджелина Джоли е пример за това, че добре оформените и красиви вежди могат да променят изцяло визията. Естествените форми и плътните вежди без „пропуски“ на места са страхотна основа за едно красиво лице. Освен това не трябва да пренебрегваме факта, че те лесно се явяват баланс на цялостното лице.

3. Открийте какво ви отива и се придържайте към него

Анджелина Джоли многократно е експериментирала с външния си вид, но можем да забележим, че от много години се придържа към една визия. Често можем да я видим с очна линия, опушени сенки и коса на големи букли в края. Една от тайните на Джоли е да се придържа към това, което през годините се е очертало като най-доброто за формата на лицето и цветовите тонове на очите и кожата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари