IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се сдобием с естествено розови устни?

2 октомври 2016 14 15

5 основни стъпки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Кой не харесва естествените и красиви розови устни? Използването на балсам или червило понякога не е достатъчно, особено по отношение на дълготрайност.

За да бъдем максимално полезни, открихме за вас няколко стъпки, с които да се радвате на добър резултат и то за по-дълго време.

Ето най-добрият начин в 5 стъпки, който задължително трябва да изпробвате, ако искате естествени и красиви розови устни.

1. Ексфолиране

Задължително ексфолирайте устните с естествен ексфолиант. Смесете една чаена лъжичка мед с кафява захар и нанесете. Масажирайте с кръгообразни движения и изплакнете с топла вода. Можете да използвате и четка за зъби, за да сте сигурни, че ще почистите добре.

2. Серум

Използвайте серум, с който да направите устните по-меки. Можете да заложите на кокосово масло, бадемово масло или зехтин. Поставете един пласт и оставете за през нощта. Изплакнете на следващата сутрин и ще забележите красивия блясък.

3. По-плътни устни

Следващата стъпка е да направите устните малко по-пухкави и обемни. За целта си направете естествен продукт от една чаена лъжичка канела със зехтин. Нанесете върху устните и оставете за няколко минути.

4. Цвят

Вземете памучен тампон и го напоете в червен сок от ягоди, череши или малини. Поставете тампона върху устните и го оставете там за няколко минути.

5. Запечатване

След като устните ви вече са по-плътни и червени, запечатайте ефекта и го направете по-дълготраен с един слой балсам за устни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

breh ( преди 7 години )
Emi az opitvam s razni balsami, ama ne sedi dulgo vreme :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар