IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bioten с кампания за повече увереност в жените

5 октомври 2016 07 20

Bioten стартира кампанията си #WalkTall с ревю на модели от рециклируеми материали

Снимка: Bioten

Снимка: Bioten

Със събитие в Сердика Център и ревю на модели от рециклируеми материали в петък стартира кампанията на Bioten – #WalkTall. Целта на козметичния бранд е с новата инициатива да предизвика дамите да покажат своята увереност, като разкрият силата, с която ги е дарила природата. Именно от любов и грижа към природата,Bioten организира ревю и демонстрира как от рециклируеми материали може да се създаде нещо красиво.

Водеща на събитието беше блогърката Преслава Цачева, която сподели, че подкрепя ценностите на марката и вярва, че природата е дарила жената с естествена красота и сила и тя трябва да се чувства уверена в себе си и да върви с високо вдигната глава.

Цветелина Германова, бранд мениджър на Bioten за България откри събитието с думите: Bioten вярва, че жената притежава уникална сила, затова с тази кампания се обръщаме към жените и ги призоваваме: Сияйте! Бъдете решителни! Бъдете уверени! И помнете: имате много причини за това.


В ревюто участие взе и Лора Божилова, която лично беше изработила 2 модела за събитието от хартия с авангардни форми и обеми, наподобяващи криле на птици. Тя спечели и сърцата на журито в състав:

- Цветелина Германова, бранд мениджър на Bioten за България

- Татяна Арнаут – Моден дизайнер, участвал в изработката на роклята на Поли Генова за Евровизия

- Ирен Дикова, основател на модния блог The Blonde Stars

Обявен беше и стартът на играта на Bioten. Всяка дама може да качи неограничен брой свои снимки или видеа, изразяващи нейната увереност на микросайта на кампанията – www.walktall.bg, за да участва за спечелване на чудесни награди:

- 30 бр. кошници с 10 продукта за лице и тяло Bioten

– 2 бр. велосипеди

- 1 почивка за двама в еко селище ОМАЯ

– 1 професионална фотосесия в списание Grazia


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари