IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета за красота на Кара Делевин

8 октомври 2016 14 15

Супермоделът и нейните тайни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кой не знае за Кара Делевин, кой не е чувал за нея?

Британският модел се превърна в икона на новото поколение грациозни лица по модните подиуми и за кратко време изпълни портфолиото си с ангажименти за всички големи марки.

Брандовете се надпреварват да я наемат за лице на своите продукти, а плътните ѝ вежди се превърнаха не само в нейн разпознаваем белег, ами и дори наложиха нова тенденция в козметичната индустрия.

Днес ще се спрем на Кара Делевин, но този път за да „откраднем“ някоя и друга нейна тайна.

Вижте топ 3 от съветите на супермодела.

1. Без грим

Естествената красота определено е на почит от Кара Делевин и именно на това се опитва да научи тя младото поколение. Често можем да видим супермодела без никакви козметични продукти върху лицето, особено когато не е на работен ангажимент. „Без грим. Това е моят почерк“, споделя Кара.

2. Веждите

Както вече споменахме, един от разпознаваемите белези на супермодела са нейните вежди. Интересен факт е, че благодарение на нея се наложи тенденцията да обръщаме внимание повече на арките над очите, особено като способ за подчертаване на очите. Не трябва да пропускаме геловете за вежди, които фиксират формата и не позволяват на малките косъмчета да стърчат.

3. Червеното червило

Кара Делевин е поредната звезда, която съветва дамите да се обърнат към червените червила. „Обичам червени или тъмни лилави устни за събития“, споделя тя. Заложете на класическите и утвърдени във времето трикове, за да изглеждате съвършено на всеки повод и събитие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

; ( преди 7 години )
Най ми харесва, когато разни уж красавици дават съвети за красота. Какво и е красиво на тая мутантка, че и акъли да дава?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар