IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета за красота на Наоми Кембъл

12 октомври 2016 10 20

Черната перла за съвършения си външен вид

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато трябва да се сетим за някоя жена, която не просто остарява красиво, ами и като че е успяла да спре времето, със сигурност това е Наоми Кембъл.

„Черната перла“ с днешна дата е една от иконите на модната индустрия, а световноизвестните брандове и марки продължават да я засипват с предложения за съвместни проекти.

Ако има нещо, което бихме искали да разберем от нея, то това със сигурност са съветите за красота.

Ето кои са топ 3 на ритуалите и триковете, които Наоми Кембъл прилага в своето ежедневие.

1. Красотата отвътре

Както добре знаем, красотата е нещо, което изисква грижи не само отвън, но и отвътре. Точно това е и първият съвет за красота, който можем да вземем от Наоми Кембъл. „Грижа се за себе си, храня се добре, опитвам се да балансирам какво слагам в тялото си. Стоя далеч от захар и пия много вода“, сподели супермоделът.

2. Задължителните продукти

Всяка жена има набор от задължителни козметични продукти, без които меко казано не може. За Наоми Кембъл те са серуми, крем за под очите, маникюр с педикюр, лосион за тяло, маски за лице и всичко, което е с хидратиращ ефект, особено при пътуване. Антиоксидантите също са нещо, с което моделът се грижи за кожата.

3. Маникюр и педикюр

Дамите много добре знаят как един маникюр и един педикюр могат да променят не само начина, по който изглеждаме, но и начина, по който се чувстваме. „И двете (маникюр и педикюр) всяка седмица. Особено в работата, в която съм. Винаги се появявам по-приготвена, отколкото недостатъчно приготвена“, казва супермоделът. Явно за ноктите и тяхната визия важи правилото по-добре повече, отколкото по-малко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
На Наоми Кембъл структурата на тялото е забележителна, не маникюр и педикюр. Никоя няма нейната изящна хармония. Няма дупки, няма прави линии, няма тежки зони, големи обеми, всичко е с лека, плавна вълнообразна линия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
нико ( преди 7 години )
+екстеншъни, филъри, ботокс, лифтинг и не на последно място фотошоп за по-сигурно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар