IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тамара Екълстоун поддържа невероятно тяло без спорт

14 октомври 2016 15 40

Милиардерската наследница промотира своята бюти линия

Снимка: Femail

Снимка: Femail

Тамара Екълстоун демонстрира невероятното си тяло в последната си фотосесия, докато промотира новата си гама от козметични продукти от бранда SHOW Beauty line.

32-годишната дъщеря на британския милиардер Бърни Екълстоун се изживява напоследък не като глезена наследница, а като бизнесдама и предприемач.

Тамара позира в родината на майка си Славица – Хърватия. Тя разкрива пред изданието FEMAIL, че планира да създаде и линия с козметика за бебета.

Стройната брюнетка твърди, че фигурата ѝ е дар от Бога и че изобщо не тренира, а единственото ѝ движение е около малката ѝ дъщеря София.

Що се отнася до храната, тя споделя, че най-често закусва овесена каша, хапва пълнозърнести макаронени изделия на обяд, а вечер се наслаждава на пиле с киноа.

Въпреки че милионите в банковата ѝ сметка са много, благодарение на баща ѝ, който е шеф на Формула 1, Тамара споделя, че не се подлага на скъпи козметични интервенции.

Тя казва, че в ежедневието си слага само балсам за устни, чисти си лицето с обикновени кърпички, използва душгел на Dove, а когато пътува поддържа косата си със сух шампоан.

Тамара е омъжена за бизнесмена Джей Рутланд.

Вижте снимките на Тамара в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари