IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации

14 октомври 2016 13 53

В Тайпе оцениха качествата на българския продукт

Снимка: Рефан България

Снимка: Рефан България

Специална награда за иновативен продукт спечели „Рефан България“ на годишното издание на Международното изложение за изобретения, иновации и технологии, което се проведе в столицата на Тайван, Тайпе, от 29 септември до 1 октомври тази година.

Българският козметичен бранд представи своя 100% натурален продукт ексфолиант за тяло QUEEN ROSE с органична кафява захар, който предизвика изключителен интерес и съвсем заслужено бе отличен с медал и грамота. Изложението в Тайпе е най-голямото шоу за изобретения в Азия.

На него представят иновации в различни области, а целта му е да популяризира, насърчава и вдъхновява обмяната на идеи и технологии между изобретатели и производители от цял свят и да се привлекат по-големи инвестиции в областта на международната търговия с интелектуална собственост.

Разработен от отдела за иновации на REFAN специално за изложението, ексфолиантът с кафява захар привлече вниманието на специалисти и посетители, които останаха впечатлени от неговите качества и съставки. Той съдържа букет от органични растителни масла от бадем, арган и ший, както и органична розова вода, които подхранват и хидратират кожата в дълбочина, а частиците от органична кафява захар деликатно почистват мъртвите клетки и изглаждат, като я правят копринено мека и нежна.

Козметичните продукти на REFAN са познати и харесвани по цял свят заради умелото съчетаване в тях на български традиционни продукти и най-новите тенденции и открития в козметиката. Заради своите качества те нееднократно са отличавани с български и международни награди.

Част от богатата колекция на REFAN е вече и Захарният ексфолиант за тяло QUEEN ROSE със специалната награда от Тайпе, който скоро ще се появи на пазара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари