Продължавам с рубриката „Днес пробвам“, като този път изпробвам един модернизиран вариант на класическото червено червило.

Спрях се на Avon True Colour в цвят Tangerine Tango – кремообразно червило, за което от марката твърдят, че е със самообновяващи се пигменти и подхранващи масла.

Първият пласт е плътен и се откроява по-модерният пигмент в класическото червено. В интерес на истината, цветът е много приятен, но лично по мой вкус е по-добре, когато се нанесе втори пласт.

Дълготрайността на продукта е наистина забележителна. Обикновено винаги ярките червила се задържат за по-дълго на устните, тъй като цветовете са им наситени, но за този продукт не са фактор нито храненето, нито отпиването.

Разбира се, това има и своите минуси – нанасянето. Прецизността е задължителна, защото от опит споделям, дори и малко излизане извън контура на устните може да доведе до цялостно почистване и натиск.

Опаковката е класическа, добре позната на всички. Улеснение е горната част на капачката, която е прозрачна и позволява да проверим дали това е нашият продукт, дори и само с един поглед.

Плюс на червилото е, че има слънцезащитен фактор. Това е нещо, което определено трябва да търсите в продуктите, защото както знаем добре, слънцето не познава сезон.

Продуктът е подходящ за дами, които искат по-скоро открояващ се цвят, а не матов ефект.

Разходът по този продукт никак не е голям, особено като се има предвид, че Avon не са във висок ценови диапазон. Червилото е достъпно, а и има разнообразие от цветове, което винаги е плюс.