IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плитка като корсет – топтенденция за есен 2016

25 октомври 2016 13 00

Какво представлява този хит?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Наистина невероятно е как една обикновена плитка може да приеме безброй много вариации само с едно добавяне или махане на кичур.

След като за лято 2016 основната тенденция в прическите бяха именно сплетените коси, за есен 2016 актуалното течение се променя в още по-красив вариант.

Най-големият хит от модните подиуми за плитка като корсет. За разлика от името, което носи (корсет), този тип прическа в никакъв случай не е неудобна и не причинява дискомфорт, за разлика от своя първоизточник.

Тези плитки се правят много лесно и са чудесен вариант, ако нямате време сутрин, а не искате да правите компромис с външния си вид.

Ето как да си я направите:

Сплетете косата на две рибени кости и захванете всяка в края с малко ластиче. Вземете една дълга и красива панделка, като можете да избирате между цветове и материи. Ние лично харесваме най-много сатенените варианти.

Прокарайте панделката през първите и най-външните краища, като издърпвате леко кичурчетата на плитката. Кръстосайте преди да преминете към долната част.

Повтаряйте до края на плитките. Захванете края на панделката с малко ластиче, за да не се измъкне през деня.

Можете да използвате всякакви варианти на плитки, включително и асиметрични, като единственото правило е да бъдат две, за да може да се получи кръстосването на панделката.

Как точно изглежда тенденцията – вижте в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари