IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Триковете на звездите за красотата им

6 ноември 2016 13 00

Малки идеи от известните модели

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Решихме да започнем неделния ден с малко настроение и да се вдъхновим с красота директно от най-известните лица.

Топ 5 на идеите от звездите са чудесен начин да изпробваме през седмицата тези, които най-много ни харесват и да си изберем една визия, на която да заложим през уикенда.

С какво могат да ни изненадат Тейлър Хил, Бела Хадид или Сара Сампайо? Вижте в нашата специална селекция с красиви идеи.

1. Сара Сампайо и задължителното червено

Една вечна класика, без която буквално не можем. Ако не сте в настроение и не ви се иска да нанасяте безкрайно много козметични продукти върху лицето си, най-добре заложете на единичен акцент. А какво по-красиво от плътните и съблазнителни устни? Спрете се на сексапилно червено и привлечете всички погледи върху вас.

2. Жизел Бюндхен и небрежните вълни

Има причина Жизел Бюндхен да е най-скъпоплатеният модел на света и го доказва за пореден път. Вдъхновението от супермодела идва под формата на красивите небрежни вълни, които не признават нито сезон, нито повод.

3. Бела Хадид и сияйната кожа

Задължително е да обърнем внимание на красотата, но не с грим, а с грижа. Сияйната кожа е не просто добра основа, но и напълно достатъчно за през деня. Можете да добавите малко спирала на миглите и балсам за устни, който да подхрани и хидратира.

4. Стела Максуел и лесната прическа

Искате хем да бъдете с пусната коса, хем да имате кок, хем да сплетете плитка? Комбинирайте ги, определено има как! Вземете пример за прическа от Стела Максуел и комбинирайте актуалните тенденции в едно.

5. Тейлър Хил

Рошава, с обем и леко червени устни – това е формулата за успех на Тейлър Хил. Ако се събудите с коса, стърчаща във всички посоки, не бързайте да „зализвате“. Бъдете небрежни и изразете своята непокорност чрез прическата.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
И аз исках мойта котка да е красива. Опитах да и сложа червило, да придам обем на косата, като я топирам и поразроша, басама го използвах за ушите, след това направих опит да ги оформя със спирала. Само че котката все не се харесваше , не ще да е модерна и туй то.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар