IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета за красота на Хелена Кристенсен

15 ноември 2016 12 40

Супермоделът и нейната козметична рутина

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Кралицата на красотата, супермоделът, бившият ангел на Victoria's Secret и талантливият фотограф са едва част от прозвищата на Хелена Кристенсен.

Датският модел е пример за това, че красотата е страхотна във всякакви възрасти и истинският супермодел се ражда такъв.

Хелена Кристенсен е едно от имената в „Забележителните седем“, редом до Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Ел Макферсън, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън.

Днес ще ви представим няколко ценни съвета за красота, дадени от първо лице и ще вдигнем завесата на тайните за перфектен външен вид на Хелена Кристенсен.

Ето кои са те:

1. Маски

„Смятам, че режимът за красотата може да променя. Често си нанасям маски за лице, когато работя от вкъщи или почиствам и усещам как кожата ми става здрава и сияйна след това.“, споделя Хелена Кристенсен. Изберете маска, която е подходяща за спецификите на вашата кожа и я съобразете с типа, към който тя спада.

2. Хидратиране

Хидратирането на кожата невинаги е външен процес. „Пия всякакви сокове, които си приготвям сама – смесвам краставица, зелен и червен пипер, алое вера, магданоз, мента, ябълка или круша. Те ме карат да се чувствам освежена и енергична и по този начин възстановявам кожата си отвътре“, разкрива супермоделът.

3. Спящата красавица

Когато става въпрос за красота, Хелена Кристенсен е категорична в едно: „Осъзнайте, че сънят е изключително важен. Красотата е в окото на наблюдаващия.“ Най-голямата ѝ тайна е, че е превърнала съня в задължителен елемент от рутината за красота. „Мога да усетя разликата, когато си легна рано и спя спокойно през цялата нощ“, споделя красавицата.

Снимка: Elle

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари