IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълготрайна прическа, която най-накрая да отговаря на вашия 24/7 лайфстайл

5 декември 2016 14 40

Вече косата ви може да е в крак с натоварената ви програма, благодарение на новата серия Remington PROluxe

Снимка: Remington

Снимка: Remington

Уредите от серия PROluxe имат интелигентна технология OPTIheat, която предоставя таргетирана топлина, там където е най-необходима, за да сте уверени, че прическата ви ще се задържи от сутрин до мрак.

Пресата PROluxe има плочи с керамично покритие Ultimate Glide и е с доказани резултати за 5 пъти по-добро изправяне*. Вашата коса лесно ще се плъзга през керамиката без да се заплита и ще бъде 50% по-права само след едно минаване с пресата**. А настройката PRO+ нагласява температурата на керамичната плоча на 185°C, като така може да направите здрави, блестящи прически, които издържат цял ден. А също така може да изберете една от 9 температурни настройки, които най-добре отговарят на нуждите ви.

С машата PROluxe никога няма да изглеждате по-различно от превъзходно с дълготрайни прически. Диаметърът от 32 мм прави обемни дълготрайни къдрици благодарение на технологията OPTIheat. Машата има уникално покритие Grip tech, което да задържа косата по време на оформяне и да няма пропуснати неоформени краища.

Със сешоар PROluxe може да се радвате на пригладена коса без наелектризиране. С интелигентната технология OPTIheat и уникалната настройка за стилизиране Style Shot, сешоарът PROluxe използва топлината да оформи и фиксира прическата ви***. Ексклузивният концентратор за оформяне е създаден със специална форма, за да се оптимизира потокът на въздушната струя и разпределението на топлината, като ви дава възможност да постигнете лесно резултат като от фризьор.

Съвети от стилистите на Remington за дълготрайни прически:

1. За голямо събитие – измийте косата си предишната вечер, тъй като на втория ден от миенето косата задържа по-дълго време съответната прическа.

2. Прекарайте плоската страна на пресата над пътя на косата, за да се пригладят евентуалните стърчащи косъмчета.

3. Здравата коса е по-лесна за оформяне и задържа прическите по-добре, затова яжте плодове и зеленчуци, богати на витамини В, С и Е.

*спрямо стандартно керамично покритие

**спрямо стандартна преса Remington

***спрямо стандартна настройка за сушене за 24 часа


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари