IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кажете край на стърчащата коса и бръчките!

28 декември 2016 16 00

Нова генерация в козметичната индустрия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Мечтата на всяка жена е да успее да се грижи за своята красота комплексно и едновременно. Най-важните акценти винаги падат върху лицето и косата като основната мечта е ограничаване и прикриване на бръчките, съчетано със здрава и лъскава прическа.

По отношение на лицето и противостареещата грижа, новата генерация формули на линията Premium от Lierac съчетава всичките ни желания с ясен наръчник как да ги постигнем.

Кремът за суха и много суха кожа е вдъхновен от регенеративната медицина, а формулата е с висока концентрация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular, който подпомага реактивирането на клетъчната регенерация. Защото красотата идва отвътре навън.

Богатата кремообразна текстура на крема за суха и много суха кожа е създадена специално според нуждите. Използвайте за дълбоки бръчки, загуба на плътност, отпускане, неравномерен тен, тъмни петна, разширени пори и неравномерна кожна текстура, а ефектът е коригиране на всички признаци на стареене, комбинирано с дълготрайно подхранване на кожата.

Серията включва пълна грижа, съставена от копринен крем за нормална и комбинирана кожа, богат крем за суха и много суха кожа и мултикорективен околоочен крем.

По отношение на красивата коса, определено един от най-често срещаните и трудни за коригиране проблеми са стърчащите косъмчета.

В търсенето на продукт, който да се справи успешно с този неприятен ефект, открихме новите попълнения във вече добре познатата ни серия Frizz Ease – това е новата Forever Smooth на John Frieda.

Борбата с проблема на хвърчащата коса може да се премахне завинаги и началото се поставя още в банята.

Новите шампоан и балсам Frizz Ease Forever Smooth изграждат устойчивост срещу начупването от момента, в който влезете под душа и са идеална основа за всякаква права прическа.

Формулите са с чисто масло от кокос и комплекс Frizz Immunity, без силикон и едновременно се борят с начупването от вътрешността и създаването на естествена защита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари