IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите тенденции в маникюра през 2016 г.

31 декември 2016 15 15

Какво видяхме тази година?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Идва краят на годината, а това е най-доброто възможно време да си направим няколко равносметки.

Обмисляме какво успяхме да свършим, какво сме постигнали и за какво не ни остана време. По отношение на красотата, годината определено беше много динамична и интересна.

Днес ще направим един обзор на най-актуалните тенденции, които видяхме в маникюра за 2016 година.

Някои от тях бяха нестандартни, а други даваха огромно поле за изява на въображението и желанието ни да превърнем 10 нокътя в аксесоари.

Ето какво видяхме в маникюра тази година.

1. Маникюр с помпони

В началото на годината се натъкнахме на една особено симпатична тенденция – маникюр с помпони. Тя представлява буквално поставяне на меки и пухкави топчета директно върху ноктите, а вариациите минаха през меки и плюшени материи. Играта с различни текстури се оказа много забавна и беляза социалните мрежи с огромно разнообразие от визии.

2. Маникюр със сладоледи

В разгара на лятото козметичната индустрия ни предложи лесен и красив начин да разнообразим ноктите си – с поставянето на сладоледи върху ноктите. Красивата и буквално сладка идея бързо набра много фенове и определено разнообрази лятното ни ежедневие.

3. Маникюр със звезди

Непосредствено след маникюра със сладоледи дойде ред на още една тенденция – тази на звездите. Красивите нокти, носейки в себе си небесна красота, откриха играта с цветове и разнообразни комбинации.

4. Маникюр като кора на дърво

Природата винаги е била един от най-големите източници на вдъхновение във всяка една индустрия. Красивите шарки като от кора на дърво съчетаваха в себе си едновременно няколко нюанса на топло кафяво и беж.

5. Маникюр като огледало

Една от тенденциите, които видяхме през 2016 година, се превърна в задължителна и за 2017. Маникюрът като огледало е изключително интересен, защото съчетава в себе си едновременно красивата огледална повърхност с металните акценти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари