IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълготраен фон дьо тен? Има как!

2 януари 2017 14 15

Какво правило да спазваме за перфектен резултат

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Фон дьо тен-ът е този безценен козметичен продукт, който може да превърне кожата ви от „красива“ в „перфектна“ само за няколко секунди.

Но да откриете правилния цвят е абсолютно недостатъчно... за съжаление. Техниките за нанасяне са точно толкова важни, колкото и самият продукт, ако искате да се радвате на перфектен ефект.

Ако нанасяте фон дьо тен директно върху чиста кожа, пропускате една съществена стъпка, която може да направи огромна промяна – основата за грим.

След като сте почистили и хидратирали лицето, но нанесете фон дьо тен, вероятно ще се сдобиете със суха или лепкава кожа.

Без основа за грим, ще ви отнеме много повече време да разнесете продукта, а когато накрая успеете, ще откриете, че крайният резултат в никакъв случай не е кожа без никакви несъвършенства.

Проблемът е, че очаквате чудеса от фон дьо тен-а и смятате, че ще направи чудеса, дори и за сметка на останалите стъпки, които пропускате.

Най-добрият начин да третирате фон дьо тен-а е като важен инструмент за красотата, но не и единственият необходим за съвършена кожа. След като почистите и хидратирате кожата, нанесете задължително основа за грим.

Тя ще осигури дълготрайност, перфектна визия и идеално покриване на всички несъвършенства. След това вече можете да гримирате лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари