IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 трика с грим, които привличат мъжете

22 януари 2017 15 15

Какво харесва силният пол?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Различните мъже харесват различни неща. Ако има един конкретен мъж, към когото сте се насочили, опитайте се да разберете неговите вкусове.

Въпреки това не забравяйте, че комфортът винаги трябва да е на първо място.

В случай, че обектът на вашите желания е фен на чистото лице, на което няма никакъв грим, а най-любимото ви място са козметичните магазини, трябва да намерите баланс между двете, за да не загубите вие, а и да успеете да привлечете вниманието му.

Мъжете подсъзнателно намират за особено секси някои трикове с грима, които ние ще ви издадем сега. Хубавото им е, че не са дръзки, нито нестандартни, което ги прави подходящи за всяка дама.

Ето кои са те

1. Опушени очи

Този ефект може и да ви звучи тежък като техника, но тайната е в цветовете, които използвате. Заменете черното със сиво и създайте по-естествена, нежна визия. Заложете на кафяво и дори зелено, за да отива на цвета на очите ви. Запазете драматичното черно само и единствено за вечерта.

2. Дълги мигли

Обемните мигли са особено привлекателни за мъжете по няколко причини – акцентират на очите, правят ги сексапилни и внасят доза мистичност. Можете да се възползвате от това като комбинирате извивачка за мигли и запазите дълготрайно ефекта със спирала поне в два слоя.

3. Червени устни

Перфектното червило прави устните плътни и повече от сексапилни, но имайте предвид, че твърде натрапчивите цветове или усещането за многопластовост може да ви изиграе лоша шега. Заложете на по-нежните и не толкова силни нюанси на червения цвят.

4. Естествен цвят на устните

Другият ви вариант, ако не обичате червения цвят, е да подчертаете устните с нежно розово или свеж корал. Мъжете наистина харесват много естествените визии, а с такова червило ще изглеждате с надарени от природата сексапилни устни.

5. Права коса или кок

Проучване показва, че мъжете предпочитат гладката и права коса пред стърчащата такава. Въпреки това, намират за секси небрежните прически като свободна плитка или обемно, рошаво кокче на главата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари