Coach лансира нов дамски парфюм през септември 2016. Парфюмът Coach улавя спонтанната енергия и куул стил на Ню Йорк Сити в нова Парфюмна вода и Тоалетна вода.

Креативният директор на Coach Стюарт Веверс избра актрисата Клоуи Грейс Морец за лице на рекламната кампания на парфюма, заснета от Стивън Мейсел. Морец е лице на бранда през последните две години и символизира духа на Coach – младо, модерно, автентично американско момиче, което впечатлява със своята естествена красота.

Дизайнът на парфюмния флакон изобразява изконните символи на Coach: кожен етикет-висулка от едната страна, емблематичната за чантите на марката закопчалка със завъртане е пресъздадена в спрей-помпата, а мотивът на кон и карета е изобразен като герб в твърдото стъкло на флакона.

„Исках да създам парфюм, който изразява освободения стил на Coach, да изградя ухание, което е индивидуално, автентично и куул.“, Стюарт Веверс

„За мен този парфюм е всичко, което обичам в Coach. Той е модерен и излъчва щастие. Перфектно улавя духа, енергията и вълнението, които Стюарт внесе в Coach.“, Клоуи Грейс Морец.

Парфюмът Coach, във варианти EDP и EDT идва в три размера, също така като парфюмен боди лосион и EDP боди крем и душ-гел. Световна премиера през септември 2016. #CoachtheFragrance